Verzenden & bezorgen

Waar bezorgt mini-ecosysteem.nl?

Do-it-yourself (DIY) pakketten
Alle do-it-yourself pakketten en accessoires worden binnen heel Nederland en België verzonden, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Complete ecosystemen
De complete ecosystemen van Stekkie worden per koerier bezorgd in een vast bezorggebied. Lees meer over bezorging van onze complete ecosystemen.

Hoe snel wordt mijn product verzonden?

Voor 12:00 uur besteld? Dan wordt je product dezelfde werkdag verzonden.

Wat zijn de bezorgkosten?

Nederland: Bestel je voor €50,- of meer, dan zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen onder de €50,- vragen we €5,95 verzendkosten per bestelling.
België: Bestel je voor €50,- of meer, dan zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen onder de €50,- vragen we €7,95 verzendkosten per bestelling.

Kan ik mijn product volgen?

Wanneer je bestelling ons atelier verlaat, ontvang je een track & trace code waarmee je je pakket kunt volgen. Als je niet thuis bent tijdens de levering wordt geprobeerd het pakket bij de buren af te geven. Zijn deze niet thuis? Dan wordt geprobeerd je pakket op een andere dag af te leveren of je pakket wordt (uiteindelijk) bij een afhaalpunt afgegeven. De bezorger laat je in dat geval weten waar je pakket af te halen is.

Is het mogelijk mijn bestelling te wijzigen?

Zolang je pakket ons atelier nog niet verlaten heeft, kan je contact met ons opnemen om je bestelling wijzigen. Eventuele naam- of adreswijzigingen zijn ook te maken zolang het pakket nog in ons atelier is.

Hoe verzenden jullie het glaswerk?

Met veel ervaring in het verzenden van ecosystemen, zorgen we ervoor dat je pakket goed ingepakt en nagekeken wordt voordat we het verzenden. Gaat er tijdens transport toch iets mis en komt het pakket niet goed bij je aan? Neem dan contact op via het contactformulier en vermeld hierbij je bestelnummer. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een vervanging te regelen.

Winkelwagen
De waardering van mini-ecosysteem.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.