Verzenden & bezorgen complete ecosystemen

Waar bezorgt mini-ecosysteem.nl?

Omdat onze complete mini-ecosystemen rechtop en ongeschud vervoerd moeten worden, laten we deze met een koerier bezorgen. Vanwege dit specialisme bezorgen we deze producten momenteel alleen in het groene gebied op de kaart (onderaan deze pagina).

Hoe snel wordt mijn product bezorgd?

Bestel je vóór maandag 23:59 uur? Dan wordt je complete ecosysteem de woensdag erop bezorgd.

Wat zijn de bezorgkosten?

De complete ecosystemen (Stekkie) worden zorgvuldig, per koerier, bezorgd in het vaste bezorggebied voor €14,95 per bestelling.

Kan ik mijn product volgen?

D.m.v. een sms of e-mail krijg je de dag voor bezorging een bezorgtijd gestuurd, zodat je weet hoe laat je je ecosysteem kan verwachten.

Is het mogelijk mijn bestelling te wijzigen?

Zolang je pakket ons atelier nog niet verlaten heeft, kan je contact met ons opnemen om je bestelling wijzigen. Eventuele naam- of adreswijzigingen zijn ook te maken zolang het pakket nog in ons atelier is.

Hoe verzenden jullie het glaswerk?

Met veel ervaring in het verzenden van ecosystemen, zorgen we ervoor dat je pakket goed ingepakt en nagekeken wordt voordat we het aan de koerier meegeven. Gaat er tijdens transport toch iets mis en komt het pakket niet goed bij je aan? Neem dan contact op via het contactformulier en vermeld hierbij je bestelnummer. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een vervanging te regelen.

Bezorggebied kant-en-klare ecosystemen

Winkelwagen
De waardering van mini-ecosysteem.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 19 reviews.