Over mini-ecosysteem.nl

Meer dan vijf jaar ervaring met het maken van mini-ecosystemen!

Het idee voor mini-ecosysteem.nl ontstond in 2017. We vonden dat een bos bloemen of kamerplant, als je niet weet hoe deze te verzorgen, snel in de prullenbak verdwijnt. We bedachten daarom een manier om zelfvoorzienende planten in een fles te maken. Onze missie is om te laten zien dat een duurzame levensstijl niet zo moeilijk hoeft te zijn. We gebruiken gerecycled glas samen met duurzaam gekweekte planten (MPS-certificaat) die we bij lokale kwekers inkopen. Onze mini-ecosystemen zijn niet alleen milieuvriendelijk, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben weinig tot geen water nodig en kunnen zelfstandig gedijen, waardoor ze de perfecte aanwinst zijn voor elk huis of kantoor. Hierdoor kan jij je focussen op de belangrijke dingen in het leven.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Lees verder op deze pagina of neem contact met ons op!

Wat kunnen we voor je betekenen?

Planten brengen vreugde in het leven van mensen. En als bonus helpen we met elk ecosysteem om de wereld een beetje groener te maken.
Met meer dan vijf jaar ervaring bieden we verschillende producten en diensten aan die hierop aansluiten.

DIY pakketten en complete ecosystemen

Voor ieder wat wils! Ga thuis zelf aan de slag met een do-it-yourself pakket of maak het jezelf makkelijk met een voorgemaakt ecosysteem.

Workshops (zakelijk & particulier)

Wil je aan de slag onder begeleiding of zoek je een leuke teambuilding activiteit? Boek een workshop in ons atelier. Voor grote groepen ook op locatie mogelijk!

Groene relatiegeschenken

Wil je een zakelijke relatie bedanken voor een fijne samenwerking? Of zoek je een duurzaam cadeau voor je personeel? Wij kunnen je hiermee helpen!

Our Team

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, when an unknown printer took a galley.

Jessica Gordon

Co-Founder


Bryan Joes

Co-Founder


Angella Mike

Co-Founder


Interesse? Bekijk onze ecosysteem collectie!

Mini-ecosystemen voegen een vleugje natuur toe aan elke kamer in je huis of kantoor. Omdat ze zichzelf verzorgen, zijn ecosystemen leuke geschenken voor iedereen die van planten wil genieten.

Winkelwagen
De waardering van mini-ecosysteem.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.